Team BasisBall og høydepunkt på NIH Fitness Convention

NIH Fitness Convention 2015 har nettopp gått av stabelen. I Oslo, på Norges Idrettshøgskole. Den største treningssamlingen i Norge, av og for instruktører, PT-er, coacher og alle andre som er interessert i trening, konsepter, kunnskap og inspirasjon.

For Team Basisball er det å delta på NIHFC stort, tøft, inspirerende, lærerikt. Stort fordi det er en glede å få være med og presentere konseptene våre, tøft fordi det er vanvittig kult å kjøre timer både utendørs og inne med så mange flinke, treningsglade og flotte mennesker, inspirerende fordi vi får så mange hyggelige, gode og kule tilbakemeldinger, lærerikt fordi vi blir kjent med så mange, vi snakker med hundrevis, vi tar med oss alle gode innspill i arbeidet vårt videre.

I våre konsept får du pushet råskapen i egen kropp samtidig som du utfordrer kjernemuskulaturen din. Du jobber med balansen, stabiliteten, bevegeligheten og eksplosiviteten din. Hele kroppen er med, hele deg jobber.

Reisen fra planleggingens start til årets første største høydepunkt, nemlig Basisball 4×4 Limited Edition utendørs på treningsbanen ute på NIH, var langt fra en tilfeldig opplevelse. Alle i teamet hadde sin plass, alle visste hva sin oppgave var. Programmet var øvd inn, planlagt, utformet, skreddersydd og tilpasset slik at du som deltager, skulle få en helt crazy kul intervalløkt i solen. Og jammen tok det ikke helt av!

Deltakerne jobbet som noen helter, pushet grensene sine mot det maksimale, de kom tilbake til oss etterpå også; på gresset, på banen, på stand og sa at de ville ha mer, de ville ha opplevelsen igjen, dette var en sykt morsom utgave av 4×4. Vi ble rørt, vi kjente på gledessmilet i hjertet og takknemlighetsklumpen i magen. Yes, vi klarte det, YES, du ble inspirert!

Reisen var jo heller ikke slutt der på gresset. Senere på dagen lå nemlig basisballene spredt utover i sirkler i den store idrettshallen, klare for en vanvittig RÅ utgave av Basisball RAW. Eller som Basisball-gründer Silje Blindheim sa i innledningen sin: Komplett kaos satt i system. For å gi deg treningsglede, for å gi deg energi, for å skape mestring, for å dele hva dette handler om. Og det ble en rå opplevelse.

Når årets NIHFC-reise er over og musikken har stilnet av, da lever Basisball sine konsepter videre. I sirkler, i båser, på rekker. På små og store treningssentre, i idrettshaller og på treningsbaner, i parker og bak Haukelandshallen. Som tøffe, inspirerende, lekne, morsomme og energifriske treningstimer, ballaktivitet for små og store, tøffe utfordringer for alle som vil bevege seg og bruke kroppen sin sammen med andre, uansett utgangspunkt.

Basisball for alle. Basisball til folket. Hver dag, hele året, over alt.

Det er dette vi lever for, det er dette reisen handler om, det er dette vi ønsker å bygge og drive større. Vi bukker og takker for årets respons, på NIH Fitness Convention 2015. Gleder oss til neste år!

 

Dette innlegget er skrevet av Henriette Berntsen, MasterTrainer Team BasisBall.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *