BasisBall kurs

Vi har selvsagt satt på hold alle våre kurs i denne tiden, og vi vet ikke når vi kan starte opp igjen aktiviteten. Vi følger utviklingen, og gleder oss til vi er igang igjen!

Gjennom et BasisBall kurs blir du utdannet BasisBall Trainer, dette gir deg muligheten til å formidle våre BasisBall gruppetreningskonsepter til andre. Våre kurs er en nytting kompetanseheving innen basistrening for alle som er interessert i trening, så alle er velkommen til å ta et kurs hos oss selv om du ikke nødvendigvis ønsker å bli instruktør.

Hva sier kunder om våre kurs?
Aina Fuglestein er daglig leder på STAS Ryfylket, senteret tok BasisBall Athletic kurs sept 2018. Dette sa hun om kurset: Energisk – Teamfølelse/samhold – Sterk fagleg kompetanse – Effektiv trening. BasisBall leverte nok ein gong. BasisBall Athletic likte eg veldig godt då det var effektive 40 min med HIT trening med puls og styrke. Synes dette konseptet fekk meir fram teamfølelsen og ikkje minst konkurranse instinktet i meg. Veldig kjekt at Siri Linn kunne komme til oss og holde kurs. Ho er dyktig, inspirerande og har eit vinnande vesen, takk for besøket.