BasisBall hjemmetrening!

Under tiden treningssenter har vært stengt har mange funnet sin vei med hjemmetrening, og oppdaget hvor praktisk dette kan vere med tilrettelegging og teknologi. Vi gleder oss stort til at dørene åpner om ikke så lenge, men ingen grunn til at man ikke skal ta med seg seg det beste fra begge verdener! Gjennomfør en økt hjemme de gangene du ikke kommer deg på senteret som planlagt.

Alt du trenger er en ball. Den kan du kjøpe her.
Vi har 3, 4, 5, 6, 8, 10 og 12 kilo der 6 kilo er den vi selger mest av.

Vi har lager i Stryn, vi har ikke hatt leveranser siden Coronautbrudd, og bygget er stengt for besøkende. Vi pakker hygienisk og håndterer pakken minst mulig.

Følg oss på Facebook og Instagram for inspirasjon og motivasjon – vi legger daglig ut trening.

Hvordan komme i gang?

Youtube
YouTube-kanalen vår finner du her.

Kjør for eksempel en BasisBall 100. Konseptet er enkelt og effektivt; 10 øvelser 10 repetisjoner og gjør så mange runder du vil. Du utfordrer hele kroppen, og økten er like god alene som etter en løpetur.

BasisBall liveøkt
Vi har utdannet over 1000 BasisBall Trainers, mange av disse kjører livetrening via Facebook. Søk BasisBall på Facebook og du får opp mange tilbydere.

Treningssenter online-tjenester
Mange av våre samarbeidspartnere blant treningssenter har åpnet sine onlinetjenester, og her tilbys også BasisBall. Sjekk ditt senter.