Dette er Basisbloggen!

Hey Hey!

Med nye nettsider på gang og en økende interesse for BasisBall er det mange behov som melder seg. Vi digger det! Og blogg er faktisk ett av dem. Å skrive blogg har vi aldri gjort før, men det tror vi blir bra! Så da åpner vi herved vår “BasisBall-blogg”, en milepæl i vår verden.

Bloggen vår er for oss en fin miks av fagrelatert stoff om trening og innblikk i en gründers hverdag og alt det innebærer. For at dere kan følge BasisBall tett på og være med inn i vår verden. Tilgjengelighet og informasjon til våre brukere og følgere er viktig for oss.

Samtidig kan det være flott å vite hvem som står bak BasisBall og har dannet grunnlaget for dette fabelaktige treningskonseptet, slik at du hvem vi er og hva vi brenner for.

Presentasjon av oss:

Silje Blindheim & Siri Linn Haugen er gründerne av BasisBall. Med Silje i Bergen og Siri Linn i Stryn har vi funnet den perfekte match i to partnere. Vi kaller det drivkraft på høyt nivå.

BasisBall skulle være: “Trening som funker” – med treningsglede som drivkraft og folkehelsen som hovedområde.

Og BasisBallen er noe så enkelt og komplekst som en moderne medisinball med ulik vekt. Et eldgammelt, men glimrende treningsredskap – i ny versjon.

 

Vår drivkraft er vår motivasjon:

  • Vi brenner for det allsidige treningsgrunnlaget – i et voksende digitalt samfunn, som igjen vil skape grobunn for annen utvikling
  • Vi tror det går an å utgjøre en forskjell – også med trening som formidling
  • Vi tror på kunnskap og glede gjennom bevegelse
  • Vi tror på trening for alle – med enkeltindivid i sentrum
  • Vi tror på kompetanse
  • Vi ønsker at trening skal ha nytteverdi, at den skal funke og gi resultater!

 

Med dette som utgangspunkt “brettet vi opp ermene” og startet vi prosessen med å skape å skape et treningskonsept som skulle utgjøre en forskjell.

 

Vi er på god vei 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *