Møt Morten Ekerheim #functionalbodies

 

 

 

 

Vi er utrolig glade for å ha fått med Morten på vårt Team. Vi har vært på jakt etter en modell for BasisBall, i ulike sammenhenger med film og foto, og noen som kan utfordre oss og dere med gøyale, kreative og tøffe BasisBall øvelser. Morten har tatt oppdraget og vi gleder oss til å jobbe med han. Her forteller Morten litt om seg selv:

 

Mitt navn er Morten Ekerheim, og jeg er en 25 år gammel kar fra Mandal. Jeg bor og studerer for tiden i Bergen. Jeg har drevet med trening i rett over 5 år nå, men har de siste 2,5 årene drevet nesten utelukkende med egenvektstrening (Calisthenics / Street Workout). Jeg er grunnlegger av Functional Bodies og StreetWorkout Bergen, og har tidligere deltatt i NM i Street Workout. Jeg jobber for tiden som instruktør i ”Dagens Økt” teamet på Sissels Sprek og Blid Oasen, Bergen. Tidligere har jeg holdt workshops i Street Workout i Bergen, hatt fellestreninger gjennom StreetWorkout Bergen og Gategym.

Fokuset mitt i treningen min er at treningen skal være morsom og gi kontinuerlig påfyll av mestringsfølelse. Det betyr at treningen må være kreativ, allsidig, krevende og under kontinuerlig endring. Motivasjonsmessig er det to ting som driver meg: Jakten på ny mestringsfølelse og kule bilder. Jeg liker meg godt i fjellet, og kan gjerne trene utendørs hele året.

Jeg jobber mot en mest mulig allsidig, gjennomtrent og funksjonell kropp. Jeg prøver derfor å inkludere øvelser som utfordrer balanse, bevegelighet, eksplosiv og utholdende styrke. Det inkluderer øvelser som human flag, variasjoner av håndstående, muscleups, frontlevers, planche, osv …

Du finner meg på sosiale medier:
http://instagram.com/mortenekerh/
http://facebook.com/FunctionalBodies
http://functionalbodies.blogg.no/
http://www.youtube.com/functionalbodies

http://facebook.com/StreetworkoutBergen

Jeg har også hatt en reportasje om meg og treningen min på nrk.no om dere vil lese mer:http://www.nrk.no/hordaland/ble-rasterk-med-naturen-som-treningsstudio-1.12189582

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *